Stari hit grupe "Neki to vole vruće" u novom ruhu - Vijesti.me
TEŠKA VREMENA

Stari hit grupe "Neki to vole vruće" u novom ruhu

Inače nam je bila ideja da radimo naše starije hitove u novim aranžmanima što je i u svijetu popularno, pa je bilo logično da u ovim groznim vremenima potresa i korone krenemo s prvom pjesmom koja je bila jedan od najvećih naših hitova

Neki to vole vruće
Neki to vole vruće (Foto: Marin Tironi)

Sari hit grupe "Neki to vole vruće"- "Teška vremena" dobio je novo ruho i novi spot koji je snimljen virtuelno, a kako je došlo do ideje da se baš sada opet puste "Teška vremena" ispričao je za Večernji  Silvestar Dragoje Šomi. 

"Inače nam je bila ideja da radimo naše starije hitove u novim aranžmanima što je i u svijetu popularno, pa je bilo logično da u ovim groznim vremenima potresa i korone krenemo s prvom pjesmom koja je bila jedan od najvećih naših hitova, a to je pjesma "Teška vremena"", priča Šomi koji je bend još 80-ih osnovao zajedno s Miroslavom Stanićem Džimijem. Spot za ovu verziju pjesme snimljen je iz domova muzičara jer je u ovim okolnostima to bio jedini način.

"Muzičari iz benda su naši prijatelji, vrhunski instrumentalisti koji  s nama  zadnjih godina sviraju. Naravno da su se odmah odazvali i podržali našu ideju, a ova nova forma  spota - 'sam u kući' je i na neki način izazovna kod snimanja", ispričao je Šomi.