Tatamata bend za nastavak promocije City Groove festa - Vijesti.me
ZA DOBRO RASPOLOŽENJE PODGORIČANA

Tatamata bend za nastavak promocije City Groove festa

Bend radi i na realizaciji autorskog projekta, kojim će i najzahtjevnijim slušaocima imati šta da pruži. Neće se voditi parolom 'za svakog ponešto', radi se u pravcu kvaliteta, ličnog predstavljanja, ali i nastojanja da se na ovom tržištu predstavi i ponudi nešto novo

Tatamata
Tatamata

Druga promo žurka festivala City Groove najavljena je za večeras u atrijumu The Capital Plaze, a ovoga puta za dobro raspoloženje biće zadužen bend “Tatamata”. Ovaj bend čini pet članova, većinom visokoškolovanih muzičara, satkanih od raznih muzičkih pravaca. S obzirom na to da su gotovo svi i studijski muzičari, nije bilo teško ukomponovati i osmisliti kvalitetan repertoar za širi auditorijum, pa su zbog svoje predanosti i ljubavi prema muzici dali ime bendu: Tatamata. 

Bend radi i na realizaciji autorskog projekta, kojim će i najzahtjevnijim slušaocima imati šta da pruži. Neće se voditi parolom 'za svakog ponešto', radi se u pravcu kvaliteta, ličnog predstavljanja, ali i nastojanja da se na ovom tržištu predstavi i ponudi nešto novo.

Njihov nastup pratiće i trupa "Jagermeister Brass band!" iz Njemačke, koja nće svojim performansom upotpuniti ovaj događaj.

City Groove biće održan od 13. do 15. maja na Stadionu malih sportova u Podgorici, a ugostiće, između ostalih, Dubiozu kolektiv, Magnifica, Partibrejkerse, Fedde le Granda...


Najčitanije iz sekcije Muzika