Večeras finale na Jazu: Šon Pol stigao u Budvu - Vijesti.me
ZAVRŠNO VEČE SEA DANCE FESTIVALA

Večeras finale na Jazu: Šon Pol stigao u Budvu

Pravu uvertiru u veliku žurku na plaži prirediće sada već domaćini festivala kotorski dvojac Who See, koji će sa gostima iznanađenja predstaviti svoj novi album "Pamidore", kao i hip-hop trio Bad Copy

Sea Dance 2017.
Sea Dance 2017. (Foto: Sea Dance)

Jedna od najprepoznatljivijih svjetskih muzičkih zvijezda Šon Pol napraviće završnu žurku ovogodišnjeg Sea Dance festivala.

Popularni Jamajčanin, dobitnik dvije Gremi i čak četiri MOBO nagrade, stigao je u Budvu u popodnevnim časovima. Čanovi njegovog tima prije samog nastupa posjetili su festivalski prostor dok se Šon odmah uputio na kraći odmor prije nastupa.

Sea Dance 2017.
Sea Dance 2017.(Foto: Sea Dance)

Ako je suditi po nastupima koje je prethodnim sedmicama održao počev od Engleske do Njemačke, Danske i Belgije, na set listi večerašnje zvijezde festivala naći će se svi njegovi hitovi, među kojima i "Rockbye baby", "Cheap thrills", "No Lie", "Get busy" i mnogi drugi. 

Pravu uvertiru u veliku žurku na plaži prirediće sada već domaćini festivala kotorski dvojac Who See, koji će sa gostima iznanađenja predstaviti svoj novi album "Pamidore", kao i hip-hop trio Bad Copy. Čast da zatvori Glavnu binu ovogodišnjeg Sea Dance festivala imaće hitmejker Mahmut Orhan čija se ljetnja himna "Feel" ne skida sa radija, a sa njim na bini biće i beogradski house majstor Danijel Čehranov u Evropi poznatiji pod pseudonimom Last95. 

No Sleep bina za finale je sačuvala trenutno najveću tehno zvijezdu u usponu, čuvenu Amelie Lens sa kojom na Jaz stiže i sve traženiji producent South London Ordnance.

Ulaznice za večerašnje finale Sea Dance festivala i EXIT Avanture biće dostupne na festivalskim blagajnama na Jazu po cijeni od 25 eura.