Zagrijavanje za Sea Dance se nastavlja - Vijesti.me
JEDNODNEVNE ULAZNICE PO PROMO CIJENI JOŠ DANAS I SJUTRA

Zagrijavanje za Sea Dance se nastavlja

Svi učesnici ovih promotivnih događaja imaju priliku da osvoje brojne nagrade među kojima i ulaznice za festival, kao i šansu da upoznaju Davida Guettu

Sea Dance
Sea Dance (Foto: MARKO EDGE)

Zagrijavanje za predstojeći Sea Dance festival, koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra na predivnoj plaži Buljarica, nastavlja se ove sedmice uz Sea Dance Party Tour. 

Nakon provoda u Podgorici, Sutomoru, Budvi, Herceg Novom i Ulcinju karavan žurki već u četvrtak, 15. avgusta, stiže u Kotor u diskoteku Maximus, saopštili su organizatori.

Za neprestan ples od 23 sata zadužen je DJ Nigel koji će zavrtjeti hitove svjetskih zvijezda koje nastupaju na šestom Sea Dance festivalu, a koje predvodi David Guetta!   

Već sljedećeg dana, karavan nastavlja put u Podgoricu, a ploče u lokalu CRIB & BEER Marienplatz od 21.30 sati zavrtjeće DJ Kella.  

Party Tour

Vikend je rezervisan za osvježenje uz tri žurke u tri grada. Subotnje druženje zakazano je u Budvi i Nikšiću, tj. Jeff Beach Baru u Bečićima, gdje će posjetioce od 13 sati zabavljati DJ Perota, odnosno Floyd Baru gdje je za dobru energiju od 21 sat zadužen DJ Ognjen. Već u nedjelju karavan će se u 14.30 sati parkirati u Čanju, a atmosferu do usijanja u plažnom baru Bova dovešće čuveni DJ LuckyDee.

I početak sedmice biće u Sea Dance ritmu, a posjetice Beach Bara San Trope u Budvi u podne čeka DJ Geller sa setom koji obiluje viskoenergetskim ljetnjim numerama.

Svi učesnici ovih promotivnih događaja imaju priliku da osvoje brojne nagrade među kojima i ulaznice za festival, kao i šansu da upoznaju Davida Guettu.

"Najuspješniji muzički producent 21. vijeka predvodiće program do sada najjačeg izdanja Sea Dance festivala, a njemu će se pridružiti gospodar slušanosti Robin Schulz, francuska klupska senzacija Ofenbach, britanski hitmejkeri Disciples i mnogi drugi čije nagrađivane numere su postale himne generacija i zajedno broje milijarde YouTube pregleda", saopštili su organizatori.

Party Tour

Ulaz na sve žurke Sea Dance turneje je besplatan.

Jednodnevne ulaznice po promo cijeni još danas i sjutra!

"Potražnja za jednodnevnim ulaznicama za Sea Dance festival je nikad veća i zalihe po promo cijeni od 14.99 eura za prvi i drugi dan pojedinačno, odnosno 17.99 eura za treći dan odlaze velikom brzinom! Ova cijena ulaznica aktuelna je do sjutra do kraja radnog dana, ukoliko ne budu razgrabljene ranije".

Bliži se i kraj omiljene "3+1" akcije, namijenjene svima onima koji žele nezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo da podijele sa svojom ekipom. Tročlano društvo koje do 16. avgusta kupi ulaznice za Sea Dance festival, četvrtu ulaznicu dobija na poklon!  

Aktuelna promo cijena paketa ulaznica za sva tri festivalska dana košta 29.99 eura što predstavlja visokih 40% uštede.  Ulaznice su dostupne u GIGSTIX prodajnoj mreži na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, a više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance festivala.