Završena "Zlatna palma": Lijepi utisci s revijalnog festivala - Vijesti.me
BILA I CRNOGORSKA EKIPA

Završena "Zlatna palma": Lijepi utisci s revijalnog festivala

Petković, koja takođe nosi lijepe utiske iz Dubrovnika predstavila i poseban stajling, pa se pojavila kao crnka

Delić i Kesovija
Delić i Kesovija (Foto: Privatna arhiva (Facebook))

Crnogorski pjevači Nina Petković, Andrijana Božović i Bojan Delić proteklog vikenda uspješno su se predstavili u Dubrovniku na festivalu "Zlatna palma". Iako je najavljeno da će Bojan i Andrijana pjevati u takmičarskom dijelu, na kraju je čitav festival bio  revijalnog  karaktera.

"Da sam znao da neću biti u takmičarskom dijelu, bio bih opušteniji. Ipak, trebalo je pjevati uživo i to mi je stvaralo pritisak jer prvi put nastupam u Dubrovniku i želio sam da se predstavim u najboljem svjetlu", objašanjva Delić. Sa festivala nosi pozitivne utiske, a posebno je iznenađen kako je publika reagovala na njegovu pjesmu "Zajedno do kraja".

"Kada su najavili da sam iz Podgorice, dobio sam veliki aplauz. Nakon nastupa prišla mi je Tereza Kesovija, pohvalila kako pjevam i ponudila mi da budem gost na nekom od njenih koncerata i ponudila da snimimo duet", pohvalio se Delić, dodajući da je dobio poziv da na istoj manifestaciji nastupi i sljedeće godine. I Božović je zadovoljna nastupom u Dubrovniku, a kako je njenu pjesmu "Moja ženo najveća" publika prihvatila.

"Super smo primljeni i od strane organizatora, a i publika je dobro reagovala na naše pjesme. Sjedjeli smo za istim stolom sa Terezom i Meri Cetinić, tako da smo se najviše sa njima družile. Tereza me je potpuno oduševila jer je opuštena i normalna" ispričala je svoje utiske Božović.

Crnka: Nina Petković

Petković, koja takođe nosi lijepe utiske iz Dubrovnika predstavila i poseban stajling, pa se pojavila kao crnka.

"Crna perika se uklopila uz predivnu haljinu, rad Marine Banović-Džuver sa kojom sarađujem dugi niz godina. Sve pohvale za organizaciju, posebno direktoa Ivicu koji zaista živi za taj festival. Obezbijedio nam je sve uslove, a takav tretman kod nas smo samo imali na Pjesmi Mediterana” ističe Petković.


Najčitanije iz sekcije Muzika