Napad na Šuntića pažljivo isplaniran: Pucali pa zapalili ukraden "golf" - Vijesti.me
AUTOMOBIL PRONAĐEN NA PERIFERIJI BERANA

Napad na Šuntića pažljivo isplaniran: Pucali pa zapalili ukraden "golf"

Sagovornik “Vijesti” tvrdi da su nakon krađe zamijenjene i registarske oznake na tom autu, koje su takođe ukrali sa automobila sugrađanina u beranskom naselju Talum

Pištolj, pucanj (Novine)
Pištolj, pucanj (Novine)

Beranski policajci  pronašli su na periferiji te opštine zapaljeni “golf 2” iz koga je, pretpostavljaju,  preksinoć pucano na Edina Šuntića.

Izvor blizak istrazi, ispričao je "Vijestima" da policija sumnja da su napadači koristili to vozilo  koje je u noći između nedjelje i ponedjeljka ukradeno vlasniku privatne veterinarske ambulante "Ralević".

“Golf” je ukraden četiri dana prije nego su hici ispaljeni ka Šuntiću.

Taj automobil bio je parkiran do vozila  crnogorske Veterinarske komore, a krađu su navodno zabilježile nadzorne kamere.

Isti izvor saopštio je  da detalji istrage pokazuju da su  napadači dobro osmislili napad, jer je  ukradeni “golf” u međuvremenu prelakiran u drugu, crnu boju.

Sagovornik “Vijesti”  tvrdi da su  nakon krađe zamijenjene i registarske oznake na tom autu,  koje su takođe ukrali sa automobila  sugrađanina u beranskom naselju Talum.  

Policiji je prijavljeno da je presinoć pucano u pravcu Edina Šuntića, u beranskom naselju Šargarepa, u tom napadu nije bilo povrijeđenih.

Prema nezvaničnim  informacijama, prema njemu su hici ispaljeni iz vozila u pokretu, dok je ulazio u zgradu gdje živi njegova tazbina. 

“Prema onome što je policiji saopšteno, vozilo je bilo crne boje”, kazao je “Vijestima” sagovornik iz policije odmah nakon pucnjave.

Edin Šuntić je, kazali su iz policije,  miran porodični čovjek.

Njegov brat Adnan Šuntić, međutim,  izdržava kazne u Srbiji nakon što je učestvovao u pljački zlatare u Vlasotincu, kada je ubijen policajac na dužnosti Miroslav Stamenković.

On je od ranije imao dosije u policiji zbog nasilničkog ponašanja i tuče. Ranjen je 4. septembra 2010. godine, kada je Beranac Marko Zekić, poslije svađe pucao na njegovog brata od strica Jasmina Šuntića, koji je tada ubijen.


Najčitanije iz sekcije Zabava