Novi trejler za film "Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa" - Vijesti.me
UOČI PREMIJERE

Novi trejler za film "Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa"

Trejler pod nazivom "Sex Violence" otkriva još jedan sloj intrige filma Nikole Vukčevića

Uoči premijere filma "Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa" objavljen je novi trejler.

Trejler pod nazivom "Sex & Violence" otkriva još jedan sloj intrige filma Nikole Vukčevića.

Premijera će biti sjutra na hercegnovskoj Kanli kuli od 21 čas, kao jedina crnogorska premijera na Filmskom festivalu u Herceg Novom - Montenegro Film Festivalu.

Film je priča o Stanku (30), koji treba da ubije čovjeka, po prvi put. Ne osjeća se dorastao situaciji. Istog dana, njegov mlađi brat Vojo (16) treba da vodi ljubav, po prvi put. Ni mlađem bratu nije lako, ni on se ne osjeća dorastao... Putevi dva brata će se tog dana ukrstiti nekoliko puta: ono što se u startu čini lakim/teškim - pokazaže svoju suprotnu stranu, a njihov bratski odnos će biti preispitan.

U drugom dugometražnom igranom filmu Nikole Vukčevića uloge tumače: Momčilo Otašević („Led“, „Budva na pjenu od mora“, „Zora dubrovačka“), Goran Bogdan („Sonja i bik“, „Svećenikova djeca“), Ana Sofrenović, Emir Hadzihafisbegović, Branka Stanić, Nebojša Glogovac, Branimir Popović, Petar Božović, a pojavljuju se i poznati muzičari - Damir Urban i Nenad Knežević Knez. Film je nastao po motivima drame „Instant“ poznatog srpskog pisca i reditelja Đorđa Milosavljevića, koji su u scenario pretočili Milica Piletić i reditelj Vukčević. Ostvarenje je snimano u Podgorici, Londonu i Zagrebu, i na njemu je rađeno više od četiri godine.


Najčitanije iz sekcije Zabava