Odbojkaši Budućnosti prekinuli štrajk, sjutra sparinguju sa Vlaznijom - Vijesti.me
U SKADRU

Odbojkaši Budućnosti prekinuli štrajk, sjutra sparinguju sa Vlaznijom

Meč sa Skadrom neće biti jedini do kraja mjeseca, jer je u planu još jedna kontrolna utakmica, najvjerovatnije sa Tiranom.

Odbojkaši Budućnosti
Odbojkaši Budućnosti (Foto: Saša Jončić)

Poslije nešto više od mjesec pauze, od čega nekoliko dana i bez treninga, odbojkaši Budućnosti će danas utakmicom prekinuti monotoniju treninga - izabranici Zorana Vukčevića odigraće u Skadru prijateljsku utakmicu sa Vlaznijom, za koju igraju dvojica bivših igrača Studentskog centra, te kadetske i juniorske reprezentacije, korektor Goran Bošković i primač Nikola Kuč.

Meč sa Skadrom neće biti jedini do kraja mjeseca, jer je u planu još jedna kontrolna utakmica, najvjerovatnije sa Tiranom.

Time “plavi” ulaze u ozbiljniju fazu priprema za završnicu plej-ofa i Kupa, iako je klub još daleko da riješi ozbiljne kadrovske, finansijske i organizacione probleme.

Podsjećanja radi, sredinom mjeseca je ostavku podnio predsjednik Nebojša Todorović, a klub je ostao, praktično, i bez kompletne uprave, čime je Budućnost došla u nezavidan položaj. Zbog toga su igrači prvog tima, koji su četvrtu uzastopnu sezonu dočekali sa istim dresovima za igru, a od početka sezone nijesu primili ni cent od svojih ionako simboličnih stipendija, najavili da će prekinuti sa radom do izbora nove uprave.

Na vapaj nekadašnjeg šampiona bivše Jugoslavije, odgovorilo je nekoliko prijatelja kluba, prije svega nekadašnji predsjednik Budućnosti Aleksandar Vojvodić, koji je odlučio da pomogne i animira što više ljudi koji bi bili spremni da pomognu klubu.

Nakon razgovora sa Vojvodićem, igrači su odlučili da prekinu štrajk, počeli su da treniraju, a u međuvremenu su dobili i patike, kao poklon jednog prijatelja kluba, koji je želio da ostane anoniman.

Vladan Šljukić, vlasnik teretane Sport Art, ponudio je Budućnosti besplatno korišćenje njegove teretane.


Najčitanije iz sekcije Zabava