Priznanja za fizioterapeute Kojića i Pepića - Vijesti.me
USMCG

Priznanja za fizioterapeute Kojića i Pepića

Kojić i Pepić su fizioterapeuti ženske rukomentne reprezentacije, a bili su i članovi medicinskog tima na Igrama u Londonu.

Srđan Kojić i Alen Pepić
Srđan Kojić i Alen Pepić (Foto: Privatna arhiva)

Udruženje sportske medicine Crne Gore nagradilo je fizioterapeute Srđana Kojića i Alena Pepića za doprinos uspješnom nastupu crnogorskih sportista i njihovoj kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti na Olimpijskim igrama u Londonu.

Kojić i Pepić su već nekoliko godina fizioterapeuti ženske rukomentne reprezentacije, a bili su i članovi medicinskog tima na Igrama u Londonu.

Upravni odbor Udruženja je za veliki broj uspješnih medicinskih obezbjeđenja značajnih sportskih manifestacija nagradio Radmila Strugara i medicinskog tehničara Igora Draškovića, dok je priznanje za doprinos u borbi protiv dopinga u sportu u Crnoj Gori dobio Vlatko Stijepović.

Za najznačajni događaj u 2012. godini proglašeno je otvaranje prvog savjetovališta za sportiste i rekreativce u Crnoj Gori sa Centrom za ishranu i suplementaciju, dok je najznačajni događaj u afirmaciji zdravlja i zdravih stilova života proglašen Festival zdravlja i zdravih stilova života.

Saopšteno je da će uručivanje nagrada najboljima biti upriličeno na svečanoj akademiji Udruženja sportske medicine 19. decembra u prostorijama Savjetovališta sportske medicine u Podgorici.


Najčitanije iz sekcije Zabava