Saznajte ko sve moze aplicirati za grant Zavoda za zapošljavanje - Vijesti.me
VEČERAS U 21.15H

Saznajte ko sve moze aplicirati za grant Zavoda za zapošljavanje

Početak realizacije sedme po redu grant šeme, kojom je planirano finansiranje zapošljavanja osoba sa invaliditetom I najava sedme generacije programa Stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem u prvoj emisiji iz serijala “PutokaZZZ”

Putokaz
Putokaz (Foto: TV Vijesti screenshot)

Emisija “PutokaZZZ” je novi serijal o zapošljavanju koji će, narednih godinu dana, realizovati Zavod za zapošljavanje Crne Gore i televizija Vijesti.

 “PutokaZZZ” je emisija o politikama u oblasti zapošljavanja, događajima i aktivnostima Zavoda za zapošljavanje usmjerenim na pomoć nezaposlenim licima da se što prije i što spremnije uključe na tržište rada. Namijenjena je i poslodavcima u cilju pronalaženja adekvatne radne snage.

JWPlayer video mesto

Namjera Zavoda je da putem PutokaZZZ-a pruži upotrebljive informacije i predstavi široku lepezu usluga kako nezaposlenim tako i poslodavcima.

Zavod za zapošljavanje težište aktivnosti fokusira na stvaranje uslova za lakše i brže zapošljavanje, odnosno na smanjenje broja nezaposlenih lica.

Teme prve emisije su:

početak realizacije sedme po redu grant šeme, vrijedne skoro 1,5 miliona eura, kojom je planirano finansiranje zapošljavanja osoba sa invaliditetom, i
najava sedme generacije programa Stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem za 2018/2019 godinu.

U svakoj emisiji “PutokaZZZ” biće emitovane standardne rubrike POJMOVNIK, AKTUELNO i SAVJETI.

Serijal “PutokaZZZ” emitovaće se godinu dana, svake druge srijede u trajanju od 20 minuta.

Prvu emisiju “PutokaZZZ”, na programu TV Vijesti, možete pogledati u srijedu, 28. novembra od 21.15h.


Najčitanije iz sekcije Zabava