UP: Prioritet puna bezbjednost građana - Vijesti.me
NIZ RADNJI

UP: Prioritet puna bezbjednost građana

ni su ponovili da je u cilju rješavanja tog teškog krivičnog djela obrazovan tim koji čine službenici različitih organizacionih jedinica Uprave policije

crnogorska policija
crnogorska policija (Foto: Boris Pejović)

Prioritet u radu Uprave policije (UP), posebno službenika Centra bezbjednosti Bar, jeste sprovođenje aktivnosti čiji je cilj očuvanje stabilnog javnog reda i mira kao i pune bezbjednosti građana, saopšteno je iz UP.

„Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno radi na rasvjetljavanju krivičnog djela teško ubistvo, koje je 16. septembra počinjeno u Baru na štetu Armina Osmanagića (39) iz tog grada“, kaže se u saopštenju policije.

Oni su ponovili da je u cilju rješavanja tog teškog krivičnog djela obrazovan tim koji čine službenici različitih organizacionih jedinica Uprave policije.

„Službenici Centra bezbjednosti Bar su u srijedu uhapsili Jonava Klisića (25) iz Bara, zbog sumnje da je istog dana u tom gradu počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju“, dodaje se u saopštenju.

U tom događaju nije bilo povrijeđenih.

„On je jutros, uz krivičnu prijavu, priveden zamjeniku Višeg državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo“, kazali su iz policije.


Najčitanije iz sekcije Zabava