Više od 11 miliona Brazilaca smatra da je Zemlja ravna ploča

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Pusi_smouk

04-03-2020 11:56h
Ne primičite se Čileu, da ne padnete u ambis ???

usamljen123

04-03-2020 12:56h
Galilejo galilej je spaljen na lomači od strane Crkve. Samo što im je rekao da je planeta okrugla. Ima i danas takvih što vide Boga u oblaku.

Mece_82

04-03-2020 13:10h
Naravno da je ravna poloca,neka neko dokaze da je okrugla,i kako moze da savije VODU u krug?

AniraMuKonjukcijiSaSvijetom

04-03-2020 13:27h
Boze sakloni.

kot

04-03-2020 16:48h
Pa u brazilu je poprilično ravna pa nije čudo.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: