Bogoljub Karić snima film i ima želju: Džulija Roberts da glumi Milanku, a može i Marijanu - Vijesti.me
POZVAO JE DA DOĐE U CRNU GORU

Bogoljub Karić snima film i ima želju: Džulija Roberts da glumi Milanku, a može i Marijanu

Kako piše "Blic" producent Simon De Karić kazao je da je već jedna uloga za nju spremna, a želju da se ona pojavi u nekom ostvarenju izrazio je Bogoljub Karić

Džulija Roberts
Džulija Roberts (Foto: Twitter)

Holivudska glumica Džulija Roberts ovih dana boravi u Srbiji, a u tamošnjim medijima pojavile su se spekulacije da će poznata glumica dogovoriti neki posao u toj zemlji.

Kako piše "Blic" producent Simon De Karić kazao je da je već jedna uloga za nju spremna, a želju da se ona pojavi u nekom ostvarenju izrazio je Bogoljub Karić.

Bogoljub Karić planira da holivudskoj glumici ponudi ulogu svoje supruge Milanke Karić.

"Bogoljub je želio da razgovara sa njom i da joj ponudi ulogu u filmu "Dinastija Karić”. Ukoliko ona ne bude mogla da dođe u Crnu Goru, on će doputovati u Srbiju da razgovaraju o tome. Planirao je da joj ponudi ulogu svoje supruge Milanke Karić, mada je u igri još jedna uloga, a to je Marijane Karić, Zoranove supruge. Nju smo uvijek zvali Džulija zbog tršave crvenkaste kose. Bogoljub je svakako odvojio budžet za snimanje filma u kojem će igrati kako domaći tako i strani glumci" istakao je Simon De Karić za "Blic".

Bogoljub Karić
Bogoljub Karić(Foto: Twitter)

Karić je rekao da je uputio Džuliji Roberts poziv da mu se pridruži u Crnoj Gori.

"Ja sa suprugom putujem u Porto Montenegro, a ona bi trebalo da dođe u naredna dva dana. Rekao sam joj da je to jako lijepo mjesto i da bi prijalo njoj i djeci. Nažalost, njen suprug ne bi mogao da dođe jer mora da radi u Beogradu, ali ga svakako ne viđa jer je po 15 sati na snimanju. Još uvijek nije prelomila, ali se nadam da hoće", kazao je Karić.


Najčitanije iz sekcije Zanimljivo