Crnogorski maneken Nikola Šoć u VIP Survivoru - Vijesti.me
Nisam se pokajao

Crnogorski maneken Nikola Šoć u VIP Survivoru

“Početkom 2011, proveo sam dva mjeseca u Milanu, gdje sam nosio modele Džona Ričmonda i Dirka Bikenbergsa”, kaže Nikola

Crnogorski maneken Nikola Šoć najmlađi je učesnik ovogodišnjeg VIP Survivora. Rođeni Cetinjanin, srednju školu završio je u Americi, a za manekenstvo se zainteresovao tokom studiranja turističkog menadžmenta u Beogradu.

“Tokom studiranja kretao sam se po tim krugovima i upoznavao ljude iz te branše. Na nagovor druga koji se takođe bavi modelingom, pristao sam da odem na kasting za jednu reviju. Sjutradan su me pozvali i rekli da sam prošao i od tog dana moj život je krenuo drugim tokom”, objašnjava za Vijesti Nikola Šoć.

Dvadesetpetogodišnji maneken na prvoj reviji nosio je Sweet Years modele, a nakon toga uslijedili su pozivi za beogradske nedjelje mode, hrvatski Cro-a-Porter i crnogorski Royal Fashion Week.

“Početkom 2011, proveo sam dva mjeseca u Milanu, gdje sam nosio modele Džona Ričmonda i Dirka Bikenbergsa”, kaže Nikola koji se bavio i plivanjem.

Svestrani mladić oprobao se i u glumi, tačnije u seriji “Budva na pjenu od mora”.

“Nisam imao zahtjevnu ulogu i mnogo teksta, ali sam dao sve od sebe. Moram priznati da sam veoma srećan što je serija doživjela uspjeh koji sam i očekivao i što sam dio tog projekta”, rekao je i dodao da je beskrajno zahvalan na pruženoj prilici. Gluma mu se svidjela pa bi volio da se u toj profesiji zadrži, upravo zbog toga pristao je na učešće u VIP Survivoru.

Zbližio se sa Kristinom?

“Ponudu sam dobio od produkcijske kuće 'Vision Tema' iz Srbije, što je bila dobra prilika da se predstavim kao neko ko se bavi modelingom i odnedavno glumom. Ne znam koga su pozvali na kasting osim mene, ali nisam se dvoumio ni sekundu pri odluci da prihvatim izazov ovakve vrste, niti sam se pokajao”, ispričao je on i odbio da otkrije više detalja jer ovaj rijaliti “počinje sa emitovanjem i publika će biti u prilici da sama procijeni, a i lijepo je ostaviti malo nedoumica”.

Uprkos tome što ga organizatori emisije Survivor predstavljaju kao manekena bez djevojke, u srpskim medijima je već procurjela vijest da se tokom snimanja rijalitija zbližio sa Kristinom Bekvalac, mlađom sestrom pjevačice Nataše.

Crnogorski maneken nije želio da odgovori na pitanje u kakvim je odnosima sa ovom djevojkom.

Na kraju, otkrio je šta želi od karijere u narednom periodu:

“Planova nemam, stvari će se sada drugačije odvijati, a na meni je da obavim ugovorene obaveze povodom Survivora. Nadam se da će serija “Budva” nastaviti sa snimanjem i da ću i dalje biti dio projekta. Sve što se dogodi u međuvremenu biće izazov za mene”, zaključio je on.

Survivor će početi da se prikazuje u ponedjeljak, 12. marta na PRO TV-u.


Najčitanije iz sekcije Zanimljivo