Đukanović i Subotić u Parizu: Večera u elitnom restoranu nadomak Jelisejskih polja - Vijesti.me
CRNE KOŠULJE I DRUŠTVO MENADŽERA

Đukanović i Subotić u Parizu: Večera u elitnom restoranu nadomak Jelisejskih polja

Bivšeg premijera Đukanovića, Bogićević oslovljava kao prvog čovjeka Crne Gore, dok Subotića naziva zajedničkim prijateljem

Milo Đukanović, Stanko Subotić
Milo Đukanović, Stanko Subotić (Foto: Instagram)

Menadžer elitnog pariskog restorana "Matignon" Nenad Bogićević pohvalio se fotografijom sa večere na kojoj su mu društvo pravili šef Demokratske partije socijalista Milo Đukanović i kontroverzni biznismen Stanko Cane Subotić.

Bivšeg premijera Đukanovića, Bogićević oslovljava kao prvog čovjeka Crne Gore, dok Subotića naziva prijateljem.

Bogićević je menadžer kluba za VIP goste, pa je tako izgleda ugostio i Đukanovića i Subotića koji su obučeni u crne košulje.

Da je Đukanoviću "Matignon" nije novo okruženje pokazuje fotografija iz aprila 2016. kada je u tom restoranu bio u društvu supruge Lidije, a takođe im je društvo pravio Bogićević.

 

Always a nice time with the first man of Montenegro Milo Djukanovic and his wife

A post shared by Nenad Bogicevic (@nenad.bogicevic.bg) on

Na Instagram profilu Bogićevića mogu se vidjeti i fotografije sa zvijezdama iz raznih industrija koji su bili gosti restorana, pa su tu pjevačica Maraja Keri, teniser Novak Đoković, legenda košarke Kobi Brajant, fudbalski trener Siniša Mihajlović...

 

Thank you for coming ! @mariahcarey in Matignon 🎉

A post shared by Nenad Bogicevic (@nenad.bogicevic.bg) on

Restoran i noćni klub "Matignon" se nalazi u neposrednoj blizini Jelisejskih polja i važi za jedan od elitnijih restorana i klubova u Parizu.

Na jednom spratu je restoran, a na drugom klub, a prema ocjenama na relevantnim sajtovima i običan kafe sto može da košta više stotina eura.

"Matignos" su osnovali čuvena braća Kostes, a dekor je osmislio Žak Garsija.