Džulija Roberts: Fizičko savršenstvo je kulturna opsesija - Vijesti.me
izgled na 2. mjestu

Džulija Roberts: Fizičko savršenstvo je kulturna opsesija

"Zaista mislim da su neke moje starije koleginice izuzetno lijepe žene. One imaju nešto što sijaa iz njih"

Džulija Roberts
Džulija Roberts (Foto: wallng.com)

Oskarovka Džulija Roberts objelodanila je da joj je jednom prilikom jedan neimenovani režiser tražio da ukloni pjegice sa lica jer djeluju "prljavo".

Glumica je taj zahtjev opisala kao "kulturnu opsesiju" fizičkim savršenstvom. Ona je odbila da kaže o kom režiseru je riječ i inistira da starenje nema nikakve veze sa glumom, kao i da ona sama nije previše okupirana izgledom.

"Ne provodim mnogo vremena ispred ogledala", rekla je ona "Los Anđeles tajmsu". "Prilično sam efikasna kada je riječ o održavanju i da budem iskrena, mislim da to nije poslovni zahtjev već kulturna opsesija".

"Zaista mislim da su neke moje starije koleginice izuzetno lijepe žene. One imaju nešto što sija iz njih i dolazi iz ovog dubokog mjesta razumijevanja ko su i koja je njihova svrha. To stvara svjetlost", objasnila je 46-godišnja glumica.

Roberts je rekla i da, kada ne glumi, svojoj djeci kuva i izbjegava društvene medije i Internet.

"Internet je poput šećerne vate", rekla je ona. "Izgleda tako primamljivo i ne možete da mu odolite a onda završite sa ljepljivim prstima i kratkotrajnim zadovoljstvom. Anonimnost koja tu postoji čini da se ljudi osjećaju bezbjednim da učestvuju u širenju zlobe".

Robertsova najnovija rola je uloga cinične ćerke Meril Strip u filmu "August: Osage County"(Avgust u okrugu Osejdž).


Najčitanije iz sekcije Zanimljivo