"NE BISTE VALJDA JELI MELANIJINU SALATU?"

Novi gaf Trampa: Najboljim koledž sportistima servirao hladne Big Mekove na srebrnom posuđu

Predsjednik SAD je sa ponosom kazao da je servirana hrana najbolja jer predstavlja Ameriku, i da su upitanju sve američke kompanije

"Samo najbolje za vrhunske sportiste" Donald Tramp
"Samo najbolje za vrhunske sportiste" Donald Tramp (Foto: Twitter)

Donald Tramp je ponovo šokirao američku javnost gestom na najbolju koledž ekipu u američkom fudbalu Klemson Tigers-e ugosti ni manje ni više nego sa hranom iz lanaca restorana brze hrane Mekdonaldsa, Burger Kinga i Vendija.

Brza hrana u Bijeloj kući

"Da li imam dobru hranu za šampione? Naravno da imam. Ili biste možda voljeli više neku fensi salatu koju pravi Prva dama (Melanija) ? Naravno da ne, vi niste taj tip ljudi, kao ni ja", kazao je Tramp mladim atletama.

Predsjednik SAD je sa ponosom kazao da je servirana hrana najbolja jer predstavlja Ameriku, i da su upitanju sve američke kompanije.

Brza hrana u Bijeloj kući

"Imamo na stolu sve što ja volim da jedem, sve što vi volite da jedete, i bez obzira na sve teško da možete bolju hranu da dobijete", kazao je Tramp.

Američki predsjednik je uspio opet sebe da "gurne u prvi plan", pa je tako napomenuo prisutne da je svu hranu on platio lično iz svog džepa.

Brza hrana u Bijeloj kući

"U trenucima kada Demokrate odbijaju da pregovaraju o sigurnosti granice, a nema ni zaposlenih u Bijeloj kući, lično sam platio ovo, kako bi imao omiljenu hranu", kazao je Tramp. On je svemu dodao i svoju ličnu notu, pa je tako hrana servirana na srebrnom i zlatnom posuđu, a sosevi u srebrnim činijama. Studenti su ipak sve "kisjelo" ispratili.

Među njima se moglo čuti dobacivanje "Mislio sam da je sve ovo fora, ali isprave jedemo BigMekove?".

Mnogi su se požalili i da je hrana bila poprilično hladna.

Tako je najbolja ekipa koledž fudbala koja je prvo put u preko 100 godina istorije ovog sporta imala savršenu sezonu bez poraza, dobila hladnu serviranu večeru...al na srebrnom posuđu.

Kad Tramp časti: Gozba po predsjednikovom meraku

Ipak sportisti su se dobro zabavili, a večera je ubrzo postala glavna tema na društvenim mrežama.


Vidi sve komentare