Poslije operacije Balašević mora da promijeni navike - Vijesti.me
PORODICA NE MOŽE DA GA POSJEĆUJE

Poslije operacije Balašević mora da promijeni navike

Supruga i djeca su bili vrlo zabrinuti, ali su im doktori objasnili da je najgore prošlo

Đorđe Balašević
Đorđe Balašević (Foto: Luka Zeković)

Slavni kantautor Đorđe Balašević koji je krajem prošle sedmice doživio infarkt se posle operacije i ugradnje stentova osjeća dobro, piše Blic. 

Iako se muzičar uspješno oporavlja porodica još nema dozvolu da ga posjeti.

Nakon infarkta Balašević je primljen u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, gdje se poslije operacije oporavlja. Doktori su zadovoljni kako teče oporavak ovog muzičara, ali detaljnije prognoze ne žele da daju s obzirom na to da je u pitanju delikatna situacija.

“On je svjestan svega što se dogodilo, doktori su mu objasnili šta je urađeno i on je to mirno prihvatio. Kao i kod svih pacijenata kojima se dogodi infarkt, sve to ga je iznenadilo, ali on je jak čovjek. Porodici nije dozvoljeno da ga posjećuje, ali u svakom trenutku mogu dobiti informacije o njegovom zdravstvenom stanju od doktora, što i čine. Supruga i djeca su bili vrlo zabrinuti, ali su im doktori objasnili da je najgore prošlo”, kazao je izvor za Blic I dodao da će Đoletov život, osim što će morati da promijeni neke navike, nastaviti da teče uobičajeno uz sve aktivnosti koje je imao do sada.


Najčitanije iz sekcije Zanimljivo