Razvode se Megan Foks i Brajan Ostin Grin - Vijesti.me
NAKON DESET GODINA BRAKA

Razvode se Megan Foks i Brajan Ostin Grin

Brajan i Megan udaljili su se jedno od drugog krajem prošle godine kada je glumica napustila SAD radi snimanja filma "Midnight in the Switchgrass"

Megan i Brajan
Megan i Brajan (Foto: Privatna arhiva)

Glumac Brajan Ostin Grin najpoznatiji po tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills 90210" potvrdio je u svojoj podcast emisiji "With Brian Austin Green" da su on i Megan s kojom ima troje djece krenuli svako svojim putem.

U javnosti se oglasio nakon što je glumica iz Transfomersa viđena u društvu jednog američkog muzičara, piše CNN.

Grin je odmah na početku gledaocima objasnio da su se on i Megan udaljili jedno od drugog krajem prošle godine kada je glumica napustila SAD radi snimanja filma "Midnight in the Switchgrass" sa 30-godišnjim pjevačem reperom. Ističe da se stvari nisu puno promijenile kada se ona vratila sa snimanja.

"Rekla mi je da je shvatila kada je bila van zemlje da bi trebali krenuti svako svojim putem. Bio sam šokiran, ali ne mogu biti ljut na nju jer nije ona tražila da se tako osjeća. Nije ona napravila taj izbor, ona se tako iskreno osjećala. Još malo smo pričali o tome i odlučili da se razdvojimo na neko vrijeme", kazao je Grin.

Brian i Megan imaju tri sina.

"Izgradili smo divnu porodicu i odlučili smo da ne želimo to da izgubimo. Zauvijek želimo da budemo prijatelji i zajednički podižemo djecu. Ići ćemo zajedno na godišnji odmor i praznike provoditi zajedno i maksimalno se fokusirati na djecu", dodao je.


Najčitanije iz sekcije Zanimljivo