Vilson će mjesečno plaćati 25 hiljada za alimentaciju - Vijesti.me
NIKADA NIJE VIDIO SVOJU ĆERKU

Vilson će mjesečno plaćati 25 hiljada za alimentaciju

Glumac je ćerkicu dobio sa bivšom djevojkom, 15 godina mlađom glumicom Varuni Vongsvirates, sa kojom je pet godina bio u vezi bez obaveza

Oven Vilson
Oven Vilson (Foto: Shutterstock)

Čuveni glumac Oven Vilson moraće da plaća 25.000 dolara mjesečno za izdržavanje jednogodišnje ćerkice Lajle, odluka je suda. No, ono što je zapravo sramotno u čitavoj priči jeste činjenica da Vilson nikada nije vidio ovu djevojčicu, niti to želi.

Nekada omiljeni šarmer i rado viđen lik u svakom filmu prošle godine bio je "razapet" u medijima zbog svoje neobične odluke, ali ga to nije nagnalo da istu promijeni. Prošle godine je čak izvor blizak glumcu tvrdi i da je on na sudu potpisao da ne želi da je viđa, niti da ima starateljstvo nad njom.

Vilson je ćerkicu dobio sa bivšom djevojkom, 15 godina mlađom glumicom Varuni Vongsvirates, sa kojom je pet godina bio u vezi bez obaveza. No, kada je ostala trudna zatražio je test očinstva, koji je potvrdio da on zaista jeste otac malene Lajle. Ipak, to nije ništa promijenilo u Vilsonovom stavu.

Varuni je nedavno istakla da joj Oven pomaže novčano, ali da ona to nikada nije tražila. Novonastalu sudsku mjeru je prihvatio jer je već dokazano da je on otac djevojčice.

"Finansijski pomaže, ali to nikad nije bilo potrebno", rekla je prije mjesec dana ova glumica i otvoreno zamolila Ovena da dođe i upozna svoje dijete. Dodala je i kako je ironično što on stalno glumi očeve, a nikada nije vidio malenu Lajlu.

"Trebalo bi da upoznaš svoju ćerku, neverovatna je, zaista mnogo propuštaš. Izgleda baš kao ti", poručila je Varuni.

Vilson iz prethodnih veza ima još dva sina - osmogodišnjeg Roberta i petogodišnjeg Fina, a dječacima je glumac sjajan i brižan otac i često provodi vrijeme sa njima. Upravo zato je javnosti njegova odluka da ne viđa Lajlu potpuno neshvatljiva.

Oven je prvog sina Roberta dobio je u vezi sa Džejd Djuel, ali je pet mjeseci nakon rođenja djeteta odlučio da raskine vezu, jer kako je rekao "nije bio spreman za tu vrstu obaveze". 

U januaru 2014. dobio je sina sa svojim ličnim trenerom Kerolajn Lindkvist, ali su oboje potvrdili da su dijete dobili kao produkt dogovora, a ne kao plod ljubavi.


Najčitanije iz sekcije Zanimljivo