Turbo kornjača: Gospođi Ti pacovi pojeli noge, a sada se kreće duplo brže (video)

Vlasnica kornjače Džud Rajder bila je užasnuta kad je vidjela povrijeđenu ljubimicu. Veterinari nisu mogli da urade mnogo osim da očiste i saniraju rane, ali je gospođa Ti ostala bez prednjih nogu
1 komentar(a)
Kornjača, Foto: Youtube, print screen
Kornjača, Foto: Youtube, print screen
Ažurirano: 05.05.2015. 11:02h

Devedesotogodišnja kornjača po imenu Gospođa Ti preživjela je napad pacova, ali je ostala bez udova. Međutim, zahvaljujući vlasnicima, dobila je točkove uz pomoć koji se kreće duplo brže

Nažalost, posle napada pacova, kornjača Ti više nije mogla da se kreće. Vlasnica kornjače Džud Rajder bila je užasnuta kad je vidjela povrijeđenu ljubimicu. Veterinari nisu mogli da urade mnogo osim da očiste i saniraju rane, ali je gospođa Ti ostala bez prednjih nogu.

Ipak, vlasnica je bila spremna na sve kako bi ljubimica normalno živjela.

Džud je pozvala u pomoć svog sina, glavnog mašinskog inžinjera u jednoj američkoj kompaniji. Dejl je točkove pričvrstio za oklop, što sada Gospođu Ti čini duplo bržom.

"Izgleda kao da smo je opremili turbo punjačem", rekla je Džud.

"Gospođa Ti je još mlada kornjača. Mogla bi da živi još 50 godina, a sve što je potrebno je novi set guma".

Napadi na kornjače od strane pacova uopšte nisu rijetkost. Najstarija britanska kornjača, 130-godišnji Tomas, umro je 2013. godine od ujeda pacova.

Gospođa Ti se brzo snašla s novim točkovima. Oslanjajući se na zadnje noge, kornjača veoma lako mijenja pravac kretanja.

zivotinje.rs

Bonus video: