Najljepša Teodorina fotografija sa macom

186 pregleda 4 komentar(a)
Teodora Vujošević, Moj ljubimac, Foto: Privatna arhiva
Teodora Vujošević, Moj ljubimac, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 07.10.2014. 06:33h

Na nagradnom foto-konkursu “Moj ljubimac” prvo mjesto osvojila je Teodora Vujošević, koja je poslala fotografiju sa mačkom, drugo Sofija Vujačić, a treće Jovana Miljanić.

Tri djevojčice koje su osvojile najviše glasova dobiće nagrade od pet šopa “Kakadu”, dok će ostali učesnici dobiti zahvalnice i diplome.

Treće mjesto za Jovanu Miljanić

Sofija Vujačić

Iz tržnog centra "Bazar", koji je u saradnji sa dječjom igraonicom “Zujalica” organizovao foto-konkurs, saopštili su da je od 29. septembra do 4. oktobra bilo izloženo 25 fotografija i da su u tom periodu glasali za najljepšu.

“Na fotografijama su od ljubimaca najzastupljeniji bili psi i mačke, ali bilo je i kornjača i zečeva”, istakli su iz “Bazara”, dodavši da su sva prijavljena djeca uzrasta do 13 godina.

Naveli su da je takmičenje organizovano povodom Svjetskog dana životinja i da su svi učesnici mogli da pošalju jednu fotografiju sa ljubimcem.

Naglasili su da će se potruditi da i dalje obilježavaju datume koji su važni za zaštitu životinja, a koji motivišu djecu i odrasle da se druže sa njima.

Bonus video: