stalni pratilac tokom posljednjih 13 godina

Uginuo njemački ovčar Čemp, ljubimac porodice Bajden

"Tokom najsrećnijih ili pak tužnih dana, bio je uz nas i pokazivao razumijevanje za naša osjećanja. Volimo svog dragog i dobrog momka koji će nam zauvijek nedostajati", naveli su Džozef i Džil Bajden

6282 pregleda 34 reakcija 34 komentar(a)
Čemp, Foto: REUTERS
Čemp, Foto: REUTERS

Predsjednik SAD Džozef Bajden (Joseph Biden) i prva dama Džil Bajden (Jill) saopštili su da je uginuo njihov kućni ljubimac - njemački ovčar Čemp (Champ), prenio je sinoć Glas Amerike (Voice of America).

"Tužna srca saopštavamo da je naš voljeni njemački ovčar Čemp uginuo u miru u svom domu. Bio nam je stalni pratilac tokom posljednjih 13 godina, a obožavala ga je cijela porodica", navodi se u saopštenju porodice Bajden.

Bajdenovi su dodali da se Čempovo zdravlje posljednjih mjeseci pogoršalo, ali da je uprkos tome pas mahao repom i umiljavao se svaki put kada bi neko ušao u prostoriju u kojoj se nalazio.

"Tokom najsrećnijih ili pak tužnih dana, bio je uz nas i pokazivao razumijevanje za naša osjećanja. Volimo svog dragog i dobrog momka koji će nam zauvijek nedostajati", naveli su Džozef i Džil Bajden.

Sa porodicom Bajden u Bijelu kuću su došla i njihova dva ljubimca, psi Čemp i Mejdžor (Major). Čemp je uz Bajdenove bio od 2008. godine, a nestašniji Mejdžor od 2018. godine.

Preporučujemo za Vas