Ježevi preglasni u seksu, Njemci se žale da ne mogu da spavaju - Vijesti.me
POLICIJA SVE ČEŠĆE DOBIJA POZIVE

Ježevi preglasni u seksu, Njemci se žale da ne mogu da spavaju

Građani sve češće zovu broj „110“, na kojem se obično žale na komšije koje preglasno vode ljubav ili na preglasne kućne ljubimce

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Shutterstock)

Njemačke hitne službe prijavljuju da se u posljednje vrijeme sve češće, kada se odazovu na prijave građana o uznemiravanju, susreću sa ježevima u tjeranju.

Građani sve češće zovu broj „110“, na kojem se obično žale na komšije koje preglasno vode ljubav ili na preglasne kućne ljubimce. U posljednje vrijeme, međutim, najčešće žalbe su na račun ježeva.

Čak se i na društvenim mrežama proširio hašteg #igelsex (ježji seks).

Policija u Augzburgu se tako javila na prijavu da se čuju sumnjivi zvukovi u dvorištu osnovne škole i da se bezbjednosno svjetlo aktiviralo. Kada su policajci došli, zatekli su krivce - par ježeva u ljubavnom zanosu.

Kasnije su podnijeli izvještaj naslovljen „Bodljikavi uljezi“ u kojem se navodi da ih policajci nisu uznemiravali, prenosi RTS.

Pomenuti slučaj nije izolovan, a policija često tokom ljetnjih mjeseci dobija slične pozive, navodi Špigel, navodeći da su ježevi među najglasnijim noćnim životinjama, a mogu da proizvedu zvukove poput režanja, predenja, zviždanja, pa čak i glasnog vrištanja, koje ponekad može da liči i na ljudsko.


Vidi sve komentare

Najčitanije iz sekcije Životinje