Znakovi koji upućuju na prevaru - Vijesti.me
LJUBAV I SEKS

Znakovi koji upućuju na prevaru

Novootkriveni sportista koji drži dijetu, umjesto partnera koji je sve podređivao leženju na kauču uz pivo? Nešto tu ne valja pa zavirite u košaru s rubljem. Oh, koliko se samo presvlači?

Ne morate se pretvoriti u Matu Hari da biste doznali što vaš partner radi, ali evo nekoliko znakova koji će vas možda uputiti da otvorite oči.

U čak 80 posto slučajeva prevare u braku ili vezi izlaze na vidjelo. Dvostruki je život, naime, vrlo stresan, pa se vrlo lako može dogoditi pogrešan korak – i to koban, piše PourFemme.

Život s 'rogovima' poprilično je težak, to više što oni ili one kojih se to tiče ne znaju za to. Evo nekoliko znakova koji će vas možda uputiti da otvorite oči.

Recimo, iznenadni pokloni od partnera koji inače zaboravlja godišnjice i rođendane. Zgodno, no provjerite mu izvod sa kartice.

Novootkriveni sportista koji drži dijetu, umjesto partnera koji je sve podređivao leženju na kauču uz pivo? Nešto tu ne valja pa zavirite u korpu sa odjećom. Oh, koliko se samo presvlači?

Duge tišine koje su znale da budu među vama zamijenila su česta telefoniranja u stilu: 'Draga, gdje si?' Sve je jasno, izbjegava mogućnost da se slučajno sretnete.

Superman odnedavno gostuje u vašem krevetu? Ne čudite se, to progovara griža savjesti.