Benzema: Nisam ucjenjivao Valbuenu

"Ovo je sve potpuni nesporazum. Nijednog trenutka nisam ucjenjivao Valbuenu, samo sam pokušao da pomognem. Rekao sam mu da znam da postoji snimak i da znam čovjeka koji može da ga poveže sa ljudima koji ga posjeduju"
0 komentar(a)
Karim Benzema, Mundijal, Francuska, Foto: Reuters
Karim Benzema, Mundijal, Francuska, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.12.2015. 17:41h

Skandal koji je prošlog mjeseca potresao fudbalsku javnost u Francuskoj i Evropi još je u fokusu.

Karim Benzema, koji je osumnjičen da je učestvovao u ucjeni svog saigrača iz reprezentacije Matjea Valbuene, večeras je u intervjuu jednoj francuskoj televiziji prvi put javno govorio o tom slučaju.

Benzema je rekao da nije imao namjeru da ucijeni Valbuenu, niti ga je nagovarao da novcem otkupi snimak svog seksualnog odnosa sa prostitukom, kako ne bi dospio u javnost. Benzema je jednu noć proveo u zatvoru, a od optužbi da je dio kriminalne grupe brani se sa slobode.

"Ovo je sve potpuni nesporazum. Nijednog trenutka nisam ucjenjivao Valbuenu, samo sam pokušao da pomognem. Rekao sam mu da znam da postoji snimak i da znam čovjeka koji može da ga poveže sa ljudima koji ga posjeduju. I to je sve, a ako sam nešto neprimjereno rekao - to je bilo u šali. Nadam se da će se sve završiti kako treba i da ćemo i Valbuena i ja ponovo biti u reprezentaciji i da ćemo zajedno osvojiti Evropsko prvenstvo", kazao je Benzema.

Opširnija verzija intervjua biće emitovana večeras.

Bonus video: