Božović: Ako neko misli da treba da se ide poslije trećeg kola, onda dajte da odemo

10 komentar(a)
Miodrag Božović, Foto: Beta-AP
Miodrag Božović, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 01.08.2015. 07:58h

Pobjeda protiv OFK Beograda (6:2), te neočekivani remiji protiv Metalca u gostima (0:0) i juče Radničkog iz Niša kod kuće (1:1), bilans je Crvene zvezde u prva tri kola Superlige Srbije.

Tim koji sa klupe vodi crnogorski stručnjak Miodrag-Grof Božović imao imao je neočekivano slab start sezone, uz dosta problema u igri, a juče protiv Nišlija su "crveno-bijeli" bili, čak, blizu poraza.

Ipak, Luka Jović pogotkom u 86. minutu donio izjednačenje i spriječio veliko iznenađenje.

Završetak meča propraćen je gromoglasnim zvižducima sa tribina na račun Zvezde, čiji igrači su sa terena ispraćeni uzvicima "Uprava napolje".

"Radnički se odlično i organizovao branio. Nismo stvorili mnogo prilika u prvom poluvremenu, a u finišu tog dijela igre spasao nas je Rajković. U nastavku smo sa igračem više stvorili pritisak, imali smo mnogo centaršuteva i promašili penal. Bod zasluženo ide u Niš", rekao je Božović.

On je prokomentarisao povike navijača poslije meča "Uprava napolje".

"Mnogi će reći šta ovaj (Božović prim. aut) "lupa", ali tek je počela sezona i ima jošs dosta da se igra. Ako neko misli da treba da se ide poslije trećeg kola, onda dajte da odemo", naveo je crnogorski stručnjak.

Na pitanje novinara zašto su u startnoj postavi Vukan Savićević i Džošua Parker, Božović je odgovorio:

"Ne forsiram Parkera i Savićevića. Vukan je na pripremama bio jedan od najboljih, mnogo trči. Grujić je stigao među posljednjima sa Svjetskog prvenstva na Novom Zelandu. Sve je moja greška i radim samostalno, bez pritisaka uprave i menadžera".

Božović je dodao da su crveno-bijelima potrebna pojačanja.

"Svakoj ekipi je potrebno pojačanje, ako to jeste. Ako možemo da dovedemo igrača koji će nam donijeti kvalitet, onda bi bilo dobro. U bilo kojoj liniji", rekao je trener Crvene zvezde.

Bonus video: