Ćavi spreman za Milan

Za Katalonce je mnogo važnije da bude spreman do utorka kada je na rasporedu revanš meč protiv Milana, u kome Barselona juri dva gola minusa
0 komentar(a)
ćavi, Foto: Reuters
ćavi, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.03.2013. 19:04h

Ćavi Ernandez, vezista Barselone, oporavio se od povrede mišića I počeo je sa treninzima.

Jedan od najboljih igrača na svijetu povrijedio se protiv Valencije, početkom februara, a nakon utakmice mu je ustanovljeno napuknuće mišića.

Poslije kraćeg oporavka, odigrao je nekoliko mečeva, među kojima je bio i onaj protiv Milana na “San Siru” u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Međutim, onda je uslijedila nova pauza zbog obnove povrede, zbog čega je propustio duel protiv Real Madrida prošlog vikenda, a vjerojatno neće igrati ni sjutra protiv Deportivo La Korunje u 27. kolu Primere.

Međutim, za Katalonce je mnogo važnije da bude spreman do utorka kada je na rasporedu revanš meč protiv Milana, u kome Barselona juri dva gola minusa.

Kako sada stvari stoje, Ćavi bi trebao da zaigra u toj utakmici.

“On je radio punu sednicu sa ostalim saigračima. Vidjećemo kako će se osjećati narednih dana i da li će moći da igra u utorak. Nadam se da će biti spreman za taj veoma važan duel za nas”, rekao je Đordi Roura, koji u odsustvu Tita Vilanove, šefa stručnog štaba, vodi Barselonu.

Bonus video: