Ibrahimović i Džalhanoglu preskaču Udineze, Rebić igra

Veliko je pitanje da li će Ibra igrati i dvomeč sa svojim bivšim klubom, Mančester junajtedom, u osmini finala Lige Evrope, jer će zbog problema sa aduktorom za 10 dana odraditi novi test, tj. na dan prve utakmice na „San Siru”

3852 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Milan je prekinuo seriju loših rezultata i pobjedom nad Romom na „Olimpiku” (2:1) ostao u igri za Skudeto i napravio veliki korak ka učešću u Ligi šampiona.

Ali, tim Stefana Piolija je platio skupu cijenu - zbog povreda su derbi ranije završili Zlatan Ibrahimović, Hakan Džalhanoglu i Ante Rebić.

Švedski i turski internacionalac će zbog toga preskočiti duel sa Udinezeom u srijedu, a hrvatski reprezentativac će igrati protiv „zebri”.

Veliko je pitanje da li će Ibra igrati i dvomeč sa svojim bivšim klubom, Mančester junajtedom, u osmini finala Lige Evrope, jer će zbog problema sa aduktorom za 10 dana odraditi novi test, tj. na dan prve utakmice na „San Siru”.

Za Džalhanoglua je veća šansa da nastupi u duelu italijanskih i engleskih „crvenih đavola”, jer je dobio udarac u butni mišić, pa se čeka da mu otok splasne kako bi odradio drugi pregled u narednih nekoliko dana.

Bonus video: