Kristijano Ronaldo želi da pređe u Mančester siti

L'ekip piše da fudbaler vjeruje da već ovog vikenda može doći do dogovora

13072 pregleda 260 reakcija 11 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Reuters
Ronaldo, Foto: Reuters

Francuski L'ekip piše da će portugalski fudbaler, Kristijano Ronaldo karijeru nastaviti u Mančester sitiju.

Francuski list piše da je Ronaldo kontaktirao pojedine igrače "građana", kako bi se raspitao o situaciji u klubu. Osim Sitija, jedino PSŽ može priuštiti Portugalca, ali je nakon dolaska Lionela Mesija u Pariz jasno da nema šanse da Ronaldo karijeru nastavi u Francuskoj.

L'ekip prenosi da fudbaler vjeruje da već ovog vikenda može doći do dogovora sa Sitijem. Navodno, Juve ne bi imao ništa protiv ukoliko bi u drugom pravcu stigli Bernardo Silva ili Ajmerik Laport.

Ronaldo je od 2018. godine igrač Juventusa, ugovor mu ističe narednog ljeta, ali bi obje strane voljele da dođe do razlaza do kraja prelaznog roka. Juve bi želio da zaradi nešto novca, uz eventualnu razmjenu, a takođe želi da se oslobodi ogromne plate, koju prima igrač, koji je nezadovoljan statusom u ekipi iz Torina.

U Torinu je ovog ljeta Masimilijano Alegri na klupi naslijedio Andreu Pirla i Ronaldu jasno stavio do znanja da njegova pozicija u prvom timu nije zagarantovana. A da je tako, bilo je očigledno u nedjelju kada je Ronaldo protiv Udinezea u prvom kolu Serije A meč počeo na klupi, da bi tek sredinom drugog poluvremena ušao u igru.

Ronaldo je već igrao u Premijer ligi, a to je bilo u dresu Mančester junajteda.

Bonus video: