Barsa izabrala - Haland je prioritet, Laporta ubjeđuje Rajolu

Barsa bi do ljeta trebalo da se finansijski stabilizuje, u pregovorima je sa nekoliko potencijalnih sponzora i mogla bi da se nadmeće sa ostalim klubovima za potpis napadača Borusije Dortmund

3504 pregleda 4 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Erling Haland je prva želja Barselone za naredno ljeto, javljaju svjetski mediji, koji su objavili i da je veliki transfer bio tema razgovora Đoana Laporte i Mina Rajole.

Predsjednik Barse i Halandov agent sreli su se u Torinu na ceremoniji dodjele nagrada "Golden boy", koja je pripala Pedriju, dugo razgovarali o mogućnosti da se norveški bombarder preseli na Nou kamp i postane lider katalonskog kluba.

Laporta i Rajola imaju dobre odnose od ranije, pa je prvi čovjek Barselone pokušao da ubijedi moćnog agenta da svom klijentu objasni šta dobija dolaskom na Nou kamp.

Takođe, razgovaralo se i o novcu, a Laporta je zamolio Rajolu da snizi traženu proviziju za odrađeni posao, piše "Mundo deportivo".

Barsa bi do ljeta trebalo da se finansijski stabilizuje, u pregovorima je sa nekoliko potencijalnih sponzora i mogla bi da se nadmeće sa ostalim klubovima za potpis napadača Borusije Dortmund.

Halandov transfer sigurno neće biti manji od 100 miliona eura...

Bonus video: