Sapunica: Kristijano nezadovoljan u Junajtedu, Mendeš ga nudi Barseloni?

Katalonski „Sport” piše da je napadač koji u februaru slavi 37. rođendan razočaran načinom na koji Ralf Rangnik vodi ekipu i da je Žoržu Mendešu naložio da mu nađe novi klub, ako se nastavi pogrešna transfer politika Junajteda

9718 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Povratak Kristijana Ronalda u Mančester junajted pretvorio se u pravu sapunicu.

Kao u južnoameričkim serijama, druga epizoda Portugalca na „Teatru snova” je puna drame, a nije isključeno da se završi poslije svega šest mjeseci.

CR7 je, navodno, nezadovoljan stanjem u ekipi, koje se još pogoršalo nakon odlaska Ole-Gunara Solskjera i dolaska Ralfa Rangnika.

Engleski mediji pišu da je Ronaldo održao hitan sastanak sa svojim menadžerom, Žoržom Mendešom, a katalonski „Sport” piše o gotovo nestvarnom scenariju - da bi mogao da ode u Barselonu.

U tekstu se navodi da je napadač koji u februaru slavi 37. rođendan razočaran načinom na koji Rangnik vodi ekipu i da je Mendešu naložio da mu nađe novi klub, ako se nastavi pogrešna transfer politika Junajteda.

S obzirom na to da je superagent u sjajnim odnosima sa čelnim ljudima Barselone, Đoanom Laportom i Mateuom Alemanijem, „Sport” navodi da bi mogao da im ponudi Kristijana Ronalda.

Sve to djeluje nestvarno, ali ne bi bilo prvo iznenađenje kada je u pitanju karijera jednog od najboljih fudbalera u istoriji.

Bonus video: