Bokelj sam na vrhu, peta pobjeda zaredom Berana, a drugi uzastopni poraz Mladosti

Odigrani mečevi 12. kola Druge crnogorske fudbalske lige

8938 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Fudbaleri Bokelja savladali su danas ekipu Otranta (4:0) u 12. kolu Druge crnogorske fudbalske lige i osamostalili se na prvom mjestu. Ekipa iz Kotora ima tri boda više od Berana, koje je pobijedilo Podgoricu 3:0.

Bokelj je protiv Otranta poveo već u trećem minutu preko Vladimira Kašćelana, da bi u 20. Petar Čavor povisio na 2:0.

Do odlaska na odmor gol je postigao i Balša Globarević, a konačan rezultat postavio je Igor Vukčević u 71. minutu.

A Berane je danas savladalo Podgoricu 3:0 i stiglo do pete pobjede zaredom. Beranci su na posljednjih pet mečeva primili samo gol, a danas su u drugom poluvremenu slomili otpor domaće ekipe. Blistao je dvostruki strijelac Stefan Čađenović, koji je golove postizao u 51. i 54. minutu. Konačan rezultat postavio je Vuk Vulević u 57.

Mladost iz Donje Gorice je pretrpjela drugi poraz zaredom. Bolji od ekipe Marka Šćepanovića bio je Kom koji je danas na Zlatici slavio 3:2.

Kom je na poluvremenu vodio 3:0 - Boško Dujović je dva puta bio strijelac, dok je autogol postigao Danilo Bracanović.

U nastavku su gosti uspjeli da ublaže poraz, a golove su postigli Deni Piranić i Božidar Bujiša.

Igalo je u gostima ubjedljivo savladalo Zetu - 4:1. Igrači Zete su postoglio dva autogola i to Koen i Anes Muratović. Strijelci za Igalo bili su još Boban Đorđević i Miloš Perović, a poraz Zete ublažio je Luka Mihaljević.

Meč Grblja i OFK Nikšića u Radanovićima završen je 1:1. Domaći su poveli u 36. preko Stefana Čavora, gosti izjednačili u 79, a strijelac je bio Nikola Globarević.

Bonus video: