Oglasio se Junajted: Pratimo situaciju; Morgan: Ronaldo je tražio intervju

"Razmišljao je o tome i nije tajna da je duboko frustriran svim što se dešava u Junajtedu", rekao je novinar Pirs Morgan

5747 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbalski klub, Mančester junajted oglasio se saopštenjem nakon intervjua Kristijana Ronalda.

Ronaldov intervju za "The Sun" je podigao prašinu u fudbalskoj javnosti. Portugalac je, između ostalog, kazao da ga je Junajted izdao, a oštro je govorio o sadašnjem menadžeru Eriku ten Hagu, ali i bivšim menadžerima, te sadašnjim i bivšim saigračima...

"Mančester junajted prati medijsko pokrivanje koje se tiče intervjua Kristijana Ronalda. Klub će razmotriti sve i odgovoriti pošto se ustanove sve činjenice. Naš fokus ostaje na pripremama za drugi dio sezone i nastavljanje momentuma, vjere i zajedništva koje je izgrađeno među igračima, menadžerom, osobljem kluba i navijačima", poručuju iz Mančester junajteda.

U međuvremenu, oglasio se i Pirs Morgan novinar koji je radio intervju sa Ronaldom. Kaže da je Ronaldova ideja bila da se intervju objavi prije početka Mundijala.

"Kristijano mi je to tražio, prosto je tako. Nisam pitao ja njega, već on mene. Razmišljao je o tome i nije tajna da je duboko frustriran svim što se dešava u Junajtedu. Osjetio je da mora da kaže nešto, znao je da će izgledati kao palikuća i da će to inicirati promjene, ali je osjetio da mora to da uradi. Znao je i da će ga kritikovati, ali vjeruje i da je to što kaže tačno", kaže Morgan.

Bonus video: