Ten Hag traži da Ronaldo ide, klub razmatra kako da kazni superzvijezdu

Ronaldo ima ugovor sa Mančester junajtedom do juna naredne godine

4750 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag rekao je vlasnicima kluba sa Old traforda da Kristijano Ronaldo više ne bi trebalo da bude član "đavola", prenosi ESPN.

Ronaldo (37) je prije dva dana u intervjuu britanskom novinaru Pirsu Morganu rekao da se osjeća izdanim, da ga Mančester junajted ne poštuje, a da on ne poštuje Ten Haga, kazao je i da porodicu Glejzer, koja je vlasnik kluba, ne interesuju sportski rezultati...

"Ten Hag je svoj stav lično saopštio čelnicima kluba Džoelu Glejzeru, Ričardu Arnoldu i Džonu Murtogu. On je zbog ovog sastanka odložio porodični odmor. Igrači Mančester junajteda su bijesni na Ronalda, a klub trenutno razmatra koje postupke u skladu sa zakonom i pravilnicima može da pokrene protiv Ronalda, čija je mjesečna plata veća od dva miliona eura. Ten Hag želi da Ronaldo napusti klub već u januaru naredne godine, jer je Portugalac ovim potezom pokušao da razbije jedinstvo u timu", navodi ESPN.

Ronaldo ima ugovor sa Mančester junajtedom do juna naredne godine. On je ove sezone odigrao 16 utakmica, a postigao je tri gola i imao je dvije asistencije.

Bonus video: