Ronaldo: Pričam kad ja hoću, Portugal ima najbolji tim na Mundijalu

Portugal je u grupi H sa Ganom, Urugvajem i Južnom Korejom

6639 pregleda 6 komentar(a)
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo, Foto: Reuters

Kristijano Ronaldo kazao je da njegov eksplozivni TV intervju, u kojem je žestoko “udario” po Mančester junajtedu, nije poremetio ništa u portugalskoj svlačionici na Svjetskom prvenstvu.

Kapiten Portugala je rekao da ne brine kako će njegovi postupci uticati na tim.

"U mom životu, najbolji tajming je uvijek moj tajming", rekao je Ronaldo na konferenciji za novinare u ponedeljak.

„Ne moram da razmišljam o tome šta drugi misle. Govorim kada želim. Igrači me jako dobro poznaju godinama i znaju kakva sam osoba. Mi smo ambiciozna grupa koja je gladna i fokusirana. Tako da sam siguran da intervju neće uzdrmati koncentraciju i fokus svlačionice.“

Nakon što je zbog problema sa stomakom propustio prijateljsku utakmicu protiv Nigerije u Lisabonu u četvrtak, Ronaldo je trenirao kao i obično sa saigračima od dolaska u Katar u petak i rekao je da je u formi.

„Osećam se odlično, oporavio sam se, dobro treniram i spreman sam da počnem Svetsko prvenstvo na najbolji mogući način“, rekao je Ronaldo.

„Osjećam da ova reprezentacija Portugala ima neverovatan potencijal. Mislim da možemo sigurno da pobijedimo, ali moramo da se fokusiramo na narednu utakmicu. Dakle, fokusiramo se na Ganu, pobijedimo i krenimo dobro. Na kraju ćemo vidjeti ko je najbolji tim, ali vjerujem da je Portugal najbolji tim na ovom Svjetskom prvenstvu. Ali moramo to da pokažemo na terenu”, kazao je Ronaldo.

Portugal je u grupi H sa Ganom, Urugvajem i Južnom Korejom.

Mundijal počinje u četvrtak utakmicom sa Ganom.

Bonus video: