Radulović: Igranje za reprezentaciju je dobrovoljno, neka Carević objasni zašto se nije pojavio

Golman Vojvodine je bio na udaru dijela navijača na zagrijavanju pred meč sa Srbijom, jer je nosio rukavice u plavoj, bijeloj i crvenoj boji, kao na trobojci

30114 pregleda 228 reakcija 50 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović potvrdio je da se golman Vojvodine, Lazar Carević, nije pojavio na prvom treningu uoči kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo protiv Mađarske i prijateljske sa Češkom.

Carević je bio jedan od 31 igrača koje je Radulović pozvao za ta dva susreta.

„Carević se nije pojavio na okupljanju. Koji je razlog - to će morati njega da pitate”, rekao je selektor.

Golman Vojvodine je bio na udaru dijela navijača na zagrijavanju pred meč sa Srbijom, jer je nosio rukavice u plavoj, bijeloj i crvenoj boji, kao na trobojci.

Carević je, nezvanično, poručio da se ne osjeća sigurnim i da od Fudbalskog saveza Crne Gore nije dobio dovoljnu zaštitu nakon tog događaja.

„Moje je, kao selektora, da vrednujem učinak na terenu i pozivam fudbalere koji to zasluže učinkom u svojim klubovima. Među takvima je bio i Carević, dobio je poziv jer je igrama zaslužio, a svaka druga osjećanja me ne interesuju”, kazao je Radulović.

„Uostalom, igranje za reprezentaciju je dobrovoljno i mogu da nastupe samo oni koji zaslužuju i žele”, dodao je selektor.

Carević je odigrao dvije utakmice za reprezentaciju Crne Gore.

Bonus video: