Mađari očekuju provokacije pod Goricom: Uradiće sve da nas iznerviraju

Crnogorski igrači boriće se zubima i noktima za svaku loptu, smatra mađarski napadač Kevin Čobot

8508 pregleda 6 komentar(a)
Sa treninga Mađara, Foto: Mlsz.hu
Sa treninga Mađara, Foto: Mlsz.hu

Selekcija Mađarske sa statusom favorita dolazi u Podgoricu.

Mađari su nedavno imali nekoliko velikih pobjeda, nad Engleskom i Njemačkom, bili su ubjedljivi protiv Bugarske 3:0 na startu kvalifikacija, veoma su samouvjereni.

Međutim, i pomalo nadmeni, a očito i da vode računa o tzv. psihološkim igrama. Iz njihovog tabora danima najavljuju da će crnogorski tim i navijači uraditi sve da ih isprovociraju. Takve izjave iznenadile su Dritona Camaja, koji igra u mađarskoj ligi, u ekipi Kišvarde.

"Velika borba nas čeka. Stil igre protivnika biće veliki test za nas, ali i karakter njihovih igrača. Koristiće sve metode da nas poremete, da nas isprovociraju I da nas iznerviraju. Ne smijemo da nasjednemo, moramo da se fokusiramo na našu igru. Naravno da moramo da im pariramo u duelima, ali ako ostanemo mirni I budemo donosili dobre odluke na terenu, možemo da uzmemo tri boda", kazao je reprezentativac Mađarske Adam Langa, 30-godišnji defanzivac kiparske Omonije, koji ima 57 nastupa u nacionalnoj selekciji.

"Biće teško, ali igrati tamo biće velika motivacija. Crnogorski igrači boriće se zubima i noktima za svaku loptu, biće jaki u svakom duelu. Koncentracija je važna, moramo da igramo kao tim, a želimo tri boda", dodao je Kevin Čobot, 22-godišnji napadač Ujpešta.

Bonus video: