Poleksić organizuje golmanski kamp u Budvi

Želio bih da pozovem što više golmana da se prijave. Najviše ćemo raditi tehniku i situacione stvari sa kojima se susrijeću na utakmicama, kazao je nekadašnji crnogorski reprezentativac

3000 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Nekadašnji golman crnogorske fudbalske reprezentacije Vukašin Poleksić, bivši čuvar mreže Sutjeske, Lećea, Debrecina i još nekoliko klubova u Mađarskoj, u Budvi će predstojećeg vikenda odganizovati Trening kamp za golmane - takozvani golmanski kamp.

"Kamp će se održati od 30. juna do 4. jula na glavnom terenu u Budvi. Želio bih da pozovem što više golmana da se prijave. Najviše ćemo raditi tehniku i situacione stvari sa kojima se susrijeću na utakmicama", kazao je Poleksić.

On je još u septembru 2018. godine, nakon završetka aktivne karijere, osnovao Školu za golmane "Soko", a u proteklom periodu imao je privilegiju da radi sa golmanima u fudbalskoj školi Barselone.

"Radićemo u četiri grupe, ujutru i popodne. Želio bih da se zahvalim ljudima bez kojih ne bih bio u mogućnosti da organizujem mini-golmanski kamp u Budvi. Prije svega mom prijatelju i vlasniku FK Budva Vasku Bubanji, gospodinu Aleksandru Špadijeru i turistickoj agenciji", istakao je Poleksić.

Bonus video: