Mijanović: Imam lijepo mišljenje o Budućnosti i treneru Milinkoviću, ali idemo na pobjedu

Sutjeska sjutra (17:30) dočekuje Budućnost u 23. kolu MeridianBet 1. CFL

6850 pregleda 4 komentar(a)
Fudbaleri Sutjeske (arhiva), Foto: FK Sutjeska
Fudbaleri Sutjeske (arhiva), Foto: FK Sutjeska

Predstojeće, 23. kolo MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige obilježiće derbi u Nikšiću, gdje će Sutjeska MeridianBet sjutra (17:30), u derbiju, dočekati Budućnost.

Ekipa Dragana Mijanovića se bori za treće mjesto, a u srijedu je, u gostima savladala Jedinstvo (1:0) i upisala prvu pobjedu u drugom dijelu sezone.

Sa druge strane Budućnost nije u dobroj situaciji, još čeka na pobjedu u drugom dijelu sezone, a u međuvremenu je prvo mjesto prepustila Dečiću.

"Mi idemo na pobjedu u svakoj utakmici. Imam mnogo lijepo mišljenje o Budućnosti kao ekipi i treneru Milinkoviću. Znamo da je Budućnost sastavljena od reprezentativaca. Kada je riječ o igračkom kadru - imamo nekih personalnih problema, ali o tome će odlučiti naša doktorska služba", rekao je trener Sutjeske, Dragan Mijanović.

Nikšićani su oba meča u dosadašnjem dijelu sezone izgubili od Budućnosti (2:1 i 1:0), a za pobjedu nad velikim rivalom ne znaju od 2021. godine.

"U prethodnom kolu smo upisali pobjedu, koja nam znači prije svega na psihološkom planu. Očekuje nas derbi - spremni smo. Svi znamo šta ta utakmica znači. Očekujem da damo maksimum i da pobijedimo, pa da tu pobjedu proslavimo sa našim navijačima", rekao je defanzivac Sutjeske, Darko Bulatović.

Iz kluba je saopšteno da je Komisija za bezbjednost i sigurnost FSCG proglasila derbi utakmicom povećanog rizika, pa je kapacitet istočne tribine redukovan.

Bonus video: