Budućnost domaćin Arsenalu, Orahovac: Vrijeme je da obradujemo navijače

Aktuelni šampion sjutra (17:30) u meču 24. kola igra u Podgorici protiv Arsenala

4877 pregleda 4 komentar(a)
Orahovac, Foto: FSCG
Orahovac, Foto: FSCG

Fudbaleri Budućnosti sjutra (17:30) u 24. kolu Prve crnogorske fudbalske lige dočekuju Arsenal.

Budućnost je još bez trijumfa u drugom dijelu sezone, "plavi" na četiri meča nisu pobijedili, pa su prvo mjesto prepustili Dečiću.

“Mislim da je vrijeme da obradujemo naše navijače. Još nismo osjetili slast pobjede u drugom dijelu sezone i želimo da se to promijeni. Za svaki meč se pripremamo isto, svakom protivniku posvećujemo maksimalnu pažnju, a takav je slučaj i sa Arsenalom. Čeka nas težak i zahtjevan meč, ali smo spremni da se borimo za pobjedu na našem stadionu”, rekao je u najavi utakmice fudbaler Budućnosti, Adnan Orahovac za sajt kluba.

Trener Budućnosit, Mladen Milinković, ne može da računa na najjači sastav - Uroš Ignjatović i Vasilije Adžić imaju kartone, dok je Petar Sekulović povrijeđen.

“Analizirali smo detaljno Arsenal, ekipa je znatno izmjenjena u odnosu na prvi dio sezone i igraju drugačiji fudbal nego jesenas. Pojačali su se sa par iskusnih i dobrih igrača, kao i sa nekoliko mladih, a sigurno da se izdvajaju golman Zogović, napadač Kordić i naš talentovani Dakić. Naravno, tu su i stranci koji daju ton igri. Arsenal je dobro ukomponovana ekipa, dobro je vođena sa klupe i ukoliko im dozvolimo da se razigraju, mogu da budu opasni. Znamo šta nam je činiti, vjerujem da ćemo nametnuti našu igru i slaviti pod Goricom”.

Orahovac ističe da je atmosfera u ekipi dobra.

“Atmosfera je jako dobra, jer znamo da radimo kvalitetno i posvećeno i da igramo dobro. Stvarno smo kao jedna velika porodica i svi dišemo jedan za drugog. Mislim da u prethodnim utakmicama - neračunajući Rudar gdje smo stvarno podbacili - nismo imali sreće i vrijeme je da nam se ta sreća okrene. Ne zanima nas ništa druge osim tri boda, a sve osim toga je iskreno – neuspjeh”, poručio je Adnan Orahovac.

Bonus video: