Andrej Kostić, talenat sa brojem koji je nosio Delibašić: Potpis za Budućnost je ostvarenje sna

"Nikada nemam tremu, samo ogromnu želju da uvijek dam sve od sebe. Vuče me glad za pobjedom, ali na debiju za Budućnost bila je prisutna pozitivna trema. I odmah je prošla"

7729 pregleda 6 komentar(a)
Kostić, Foto: FK Budućnost
Kostić, Foto: FK Budućnost

Po godinama je kadet, prvi dio sezone odigrao je među omladincima, nedavno je debitovao za prvi tim, a onda su kao nagrada stigli prvi profesionalni ugovor i plavo-bijeli dres sa brojem 23...

Andrej Kostić, 17-godišnji talentovani napadač Budućnosti i dosadašnji stipendista "plavo-bijelih" sa najvećim fudbalskim klubom u Crnoj Gori ugovor je potpisao do januara 2027. godine.

"Dječački san da postanem profesionalac Budućnosti mi se ostvario i to zaista nije fraza", poručio je Kostić za klupski sajt.

Kao momak rođen u Podgorici posebno je vezan za Budućnost.

"Da, od malena navijam za Budućnost, tako da potpis stvarno predstavlja san - nema ništa ljepše od igranja pred našim navijačima na našem stadionu", dodao je Kostić.

Ugovor je potpisao u društvu sportskog direktora Budućnosti Andrije Delibašića, a izabrao je broj 23 - koji često na dresu reprezentacije Crne Gore nosio upravo strijelac nezaboravnog gola protiv Engleske (2:2) u oktobru 2011.

Delibašić i Kostić
Delibašić i Kostićfoto: FK Budućnost

"Naravno da je velika čast što sam zadužio broj Andrije Delibašića koji je na neki način obilježio moje djetinjstvo i usrećio sve navijače Crne Gore. Potrudiću se i to da opravdam", jasan je Kostić.

Mladi napadač debitivao je nedavno protiv Arsenala pod Goricom.

"Stvarno nikada nemam tremu, samo ogromnu želju da uvijek dam sve od sebe. Vuče me glad za pobjedom, ali na debiju je bila prisutna pozitivna trema. I odmah je prošla", naglasio je Kostić.

Imao je i posebnu poruku za svoju porodicu.

"Hvala roditeljima na svemu, jer su najzaslužniji za sve pošto su moja najveća podrška u svemu što radim", zaključio je Kostić.

Bonus video: