Rakitić: Ne radujemo se mečevima sa Juveom

"Oni su prestižna ekipa italijanskog fudbala. Nalaze se među pet ili 10 najboljih ekipa na svijetu. Igrali smo protiv njih prije dvije godine pa znamo koliko su jaki", rekao je Rakitić
0 komentar(a)
Rakitić, Foto: Reuters
Rakitić, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.04.2017. 09:14h

Vezista Barselone Ivan Rakitić rekao je da u njegovoj ekipi niko nije zadovoljan što će u četvrtfinalu Lige šampiona igrati protiv Juventusa.

"Barselona nije zadovoljna što će se suočiti sa Juveom, a Mario Mandžukić mi je rekao da ni njima nije drago što moraju da igraju protiv nas", rekao je 29-godišnji vezni igrač za "Korijere dela sera".

"Stara dama" će gostovati Barsi u prvom meču četvrtfinala.

"Oni su prestižna ekipa italijanskog fudbala. Nalaze se među pet ili 10 najboljih ekipa na svijetu. Igrali smo protiv njih prije dvije godine pa znamo koliko su jaki", rekao je Rakitić.

Klupu Barselone će na kraju sezone napustiti trener Luis Enrike, koji je došao u klub isto kada i Rakitić, 2014. godine.

"Miran sam kao i ostali ovdje. Bile su ovo dvije i po spektakularne godine s njim, gotovo perfektne. On me je htio u Barseloni i na tome ću mu zauvijek biti zahvalan. Razumijem njegovu odluku i umor, jer se bavi svim detaljima. Barsa mu je pod kožom", istakao je Rakitić.

Bonus video: