Milena nakon rastanka: Budućnost će uvijek biti u mom srcu, to je klub koji zaslužuje uvijek najbolje

Milena Raičević i Budućnost Bemax sporazumno raskinuli saradnju - Upravni odbor podgoričkog legendarnu rukometašicu početkom novembra poslao je u filijalu Rudar, jer je je 33-godišnja Podgoričanka tužila klub za neisplaćene zarade iz sezone 2020/21 kada je bila trudna

16035 pregleda 14 komentar(a)
Milena Raičević, Foto: ŽRK Budućnost
Milena Raičević, Foto: ŽRK Budućnost

Rastanak sa voljenim bojama i klubom kojem je pomogla da osvoji sve što se moglo možda nije bio onakav kakav je očekivala, ali Milena Raičević se biranim riječima oprostila od Budućnosti.

Legendarna rukometašica i podgorički klub danas su sporazumno raskinuli ugovor.

"Budućnost će uvijek biti u mom srcu kao moja kuća i želim da iskoristim ovu priliku da sd zahvalim Budućnosti na više od 20 godina zajedničkih sportskih borbi", napisala je Milena na Instagramu.

Kapitenka se obratila klubu sa zahtjevom za sporazumni raskid ugovora, zbog prelaska u drugi klub, nakon što ju je Upravni odbor Budućnost Bemaxa početkom novembra poslao u filijalu Rudar, jer je je 33-godišnja rukometašica tužila klub za neisplaćene zarade iz sezone 2020/21 kada je bila trudna.

"Danas krećem u novi izazov i želim iskoristiti ovu priliku i zahvalim se svima koji su mi upućivali brojne poruke podrške u jednom veoma teškom trenutku za mene i moju porodicu. Nadam se da ću uspjeti da vam vratim svojim odnosom na terenu i da ćemo se zajednički radovati novim sportskim dostignućima u mom novom klubu", dodala je Raičevićeva, ali nije otkrila gdje će nastaviti karijeru.

Na kraju se još jednom okrenula klubu u kojem je napravila prve rukometne korake i čiji je dres nosila praktično tokom cijele karijere.

"Budućnost zaslužuje uvijek najbolje i u meni će imati vjernog navijača sa željom da novo rukovodstvo ostvari još veće uspjehe na sportskom i poslovnom planu. Naprijed Budućnost i hvala još jednom", napisala je Milena.

Bonus video: