Armel Atingre ostaje golmanka Budućnosti, povratak Nine Bulatović

Prije njih Budućnost je završila još tri pojačanja za narednu sezonu - vraćaju se crnogorske reprezentativke Jelena Despotović i Đurđina Jauković, a iz Rostov Dona stiže Ruskinja Valerija Kirdjaševa

3253 pregleda 3 komentar(a)
Nina Bulatović, Foto: IHF
Nina Bulatović, Foto: IHF

Budućnost je završila dva posla u jednom danu - Armel Atingre ostaće golmanka crnogorskog rukometnog velikana i naredne sezone, dok se u Podgoricu vraća Nina Bulatović, nakon dobrih partija na nedavnom Svjetskom prvenstvu.

"Dogovoren je nastavak saradnje sa jednom od najboljih igračica iz aktuelnog sastava, a možemo da objavimo i jedan povratak u redove dvostrukog šampiona Evrope - Atingre će i naredne sezone biti na golu Budućnosti, a plavi dres ponovo će obući desno krilo naše reprezentacije Nina Bulatović", istakli su iz Budućnost Bemaxa.

Atingre je dio Budućnosti od avgusta 2020. godine. Francuskinja, rođena u Obali Slonovače, u protekle tri i po sezone imala je sjajna izdanja u EHF Ligi šampiona i spada u red najboljih čuvarki mreže u Evropi.

Nakon odličnih izdanja u dresu reprezentacije na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu, Bulatović je donijela odluku da se vrati u Budućnost nakon što je prije početka ove sezone potpisala za rumunsku Glorija Bistricu.

Prije njih Budućnost je završila još tri pojačanja za narednu sezonu - vraćaju se crnogorske reprezentativke Jelena Despotović i Đurđina Jauković, a iz Rostov Dona stiže Ruskinja Valerija Kirdjaševa.

"U timu za narednu sezonu će biti još nekoliko crnogorskih reprezentativki – Ivona Pavićević, Ivana Godeč, Anastasija Marsenić i Nađa Kadović, čime dvostruki šampion Evrope potvrđuje da želi da bude temelj nacionalnog tima, osvajača bronzane medalje sa posljednjeg EHF Euro 2022 i sedmog mjesta na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu", zaključuju iz Budućnosti.

Bonus video: