Riječ nove golmanke Crne Gore: Borbeni duh koji krasi "lavice" poklapa se sa mojim

"Iskreno sam srećna što su me država, moje nove saigračice i stručni štab prihvatile kao novog člana reprezentacije Crne Gore. Mislim da imaju povjerenje u mene i da me žele u timu, to je za mene najvažnije"

4816 pregleda 3 komentar(a)
Atingre u dresu Budućnosti, Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost
Atingre u dresu Budućnosti, Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Danas je dobila crnogorski pasoš, a već za dva dana će braniti gol "lavica" - Armel Atingre nova golmanka rukometne reprezentacije naše zemlje debitovaće u četvrtak protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Veoma sam uzbuđena što počinjem novu priču i iskreno vjerujem da se borbeni duh koji krasi crnogorski tim poklapa sa mojim", poručila je Atingre za RSCG.

Sjajna golmanka koja je prije 35 godina rođena u Obali Slonovače, svojevremeno je branila boje Francuske, ali je posljednji nastup za tu selekciju upisala na Evropskom prvenstvu 2014.

"Iskreno sam srećna što su me država, moje nove saigračice i stručni štab prihvatile kao novog člana reprezentacije Crne Gore. Mislim da imaju povjerenje u mene i da me žele u timu, to je za mene najvažnije. Neka nam je srećan početak ove lijepe priče", dodala je Antingre.

Atingre je 2020. iz mađarskog Fehervara stigla u Budućnost Bemax, a u karijeri je nastupala za francuske klubove Ivri, Flori Loare, Isi Pariz i Nant i tursku Ankaru.

Bila je najbolja golmanka francuskog prvenstva 2013. i 2014. godine.

Bonus video: