SAD: Član bande ubio rođaka, ukrao njegov automobil, pa ubio policajca

Kada su vozača koji je udario u drugo vozilo izveli iz automobila on je izvukao poluautomatski pištolj i otvorio vatru na policajce. Policajci su uzvratili vatru i ranili napadača
51 pregleda 1 komentar(a)
SAD, policija, Foto: Beta-AP
SAD, policija, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 21.02.2017. 10:00h

Član bande koji je nedavno pušten iz zatvora ubio je rođaka i ukrao njegov automobil, a zatim je vatrenim oružjem ubio policajca i ranio njegovog partnera u Los Anđelesu, saopštile su američke vlasti.

Policajac Kit Lejn Bojer iz grada Vitir je ubijen, a policajac Patrik Hejzel je ranjen pošto su odgovorili na prijavu saobraćajnog sudara u ponedjeljak veče.

Kada su vozača koji je udario u drugo vozilo izveli iz automobila on je izvukao poluautomatski pištolj i otvorio vatru na policajce. Policajci su uzvratili vatru i ranili napadača.

Osumnjičeni je 26-godišnji član bande i bio je osuđivan za teže zločine. Prošle sedmice je pušten iz zatvora u okrugu Los Anđeles.

Prije nego što se sukobio s policajcima, ubio je rođaka u istočnom dijelu Los Anđelesa i uzeo njegov automobil, kojim je kasnije udario u druga kola u susjednom gradu Vitir.

Policajci koji su odgovorili na poziv nisu znali te detalje kada su došli na mjesto sudara.

Bonus video: