UP: Određeno zadržavanje osumnjičenima za ubistvo medvjeda

"Kod M.Č. je pronađen redenik sa 12 komada lovačke municije, te i 10 komada puščane municije koji su oduzeti radi vještačenja. Pretresom prostorija koje koristi R.R. pronađene su četiri lovačke puške, optički nišan, dva okvira municije i 30 komada patrona koji predmeti su takođe oduzeti radi vještačenja", saopšteno je iz policije

44557 pregleda 2008 reakcija 84 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Beranska policija uhapsila je Milosava Čukića (30) i Dragutina Golubovića (36) za koja se sumnja da su juče usmrtili medvjeda.

Kako su kazali iz policije, u službene prostorije dovedeno je šest lica u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela kvalifikovanog kao ubijanje i mučenje životinja i razaranje njihovog staništa.

"Nakon preduzetih mjera i radnji za ovo krivično djelo osumnjičena su lica M.Č. (30) i D.G. (36) iz Berana. Od M.Č. je oduzeta lovačka puška, oružni list, kao i mobilni telefon. Osim toga, jutros je izvršen pretres stana i drugih prostorija koje koriste M.Č., R.R. (50), R.Č. (53) i D.G. Kod M.Č. je pronađen redenik sa 12 komada lovačke municije, te i 10 komada puščane municije koji su oduzeti radi vještačenja. Pretresom prostorija koje koristi R.R. pronađene su četiri lovačke puške, optički nišan, dva okvira municije i 30 komada patrona koji predmeti su takođe oduzeti radi vještačenja", saopšteno je iz Uprave policije.

Povezani članci

18. Februar 2021.

Berane: Ubijena mečka, policija privela više osoba

Navodi se da su osumnjičeni M.Č. i D.G. su privedeni postupajućem tužiocu uz krivičnu prijavu nakon čega im je određeno zadržavanje do 72 sata.

Bonus video: