Uhapšeno bezbjednosno interesantno lice: Pljevljak osumnjičen za nanošenje teške tjelesne povrede

"G.P. je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima"

15037 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

G.P. (38) iz Pljevalja, bezbjednosno interesantno lice, uhapšen je zbog sumnje da je ispred noćnog kluba u Pljevljima nanio teške tjelesne povrede D.S. (21), saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da D.S. (21) prijavio policiji da ga je ispred jednog noćnog kluba fizički napao njemu nepoznat muškarac i zadao mu udarce u lice.

"On je prevezen u Medicinski centar Pljevlja na ukazivanje ljekarske pomoći gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u vidu frakture nosa. Policija je identifikovala osumnjičenog za krivično djelo teške tjelesne povrede i on je priveden u službene prostorije. Slobode je lišeno bezbjednosno interesantno lice G.P. (38) iz Pljevalja koje je zaposleno kao obezbjeđenje noćnog kluba ispred kojeg je fizički napao D.S. i nanio mu povrede", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je policija pretresla stan i vozila koje koristi G.P., te da je tom prilikom u vozilu pronađen i oduzet pištolj marke "Glok", a vozilo je oduzeto radi provjera.

"G.P. je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: