Pljevlja: Policija podnijela dvije krivične prijave zbog gradnje objekata bez dozvole

Iz Uprave policije su rekli da je da je Pljevaljska policija tokom juna 2023. godine zajedno sa urbanističko – građevinskim inspektorom realizovala plansku aktivnost na kontroli izgrađenih poslovnih objekata na teritoriji Pljevalja

4732 pregleda 0 komentar(a)
Pljevlja (ilustracija), Foto: Goran Malidžan
Pljevlja (ilustracija), Foto: Goran Malidžan

Pljevaljska policija podnijela je Osnovnom državnom tužilaštvu (ODT) u Pljevljima dvije krivične prijave protiv dvije osobe zbog sumnje da su izvršile krivično djelo građenje objekta bez građevinske dozvole, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je Pljevaljska policija tokom juna 2023. godine zajedno sa urbanističko – građevinskim inspektorom realizovala plansku aktivnost na kontroli izgrađenih poslovnih objekata na teritoriji Pljevalja.

"Izvršenom kontrolom utvrđeno da je M.J. (46) tokom 2022. godine protivno propisima o planiranju prostora i izgradnji objekata i bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje izgradio objekat veće površine u mjestu Radosavac. Daljom kontrolom je utvrđeno da je M.J. (61) tokom 2022. godine, takođe protivno propisima o planiranju prostora i izgradnji objekata i bez prethodno podnijete prijave i dokumentacije za građenje izgradio objekat veće površine", ističe se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: